Bezoekers (5)

Voorzieningen

Honden

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht (loslopende) honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Fotograferen

Tijdens Horse Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. In de meeste stands kun je betalen met pinpas, en bij de kassa is er mogelijkheid om extra geld te pinnen (maximaal € 50,- per gezelschap).

Lockers

Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen. Voor een standaard locker betaal je € 6,- en voor een grote locker € 9,-.

Catering

Op Horse Event zijn diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabatta’s, focaccia’s, vers fruit en gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers en ijsjes ontbreken niet.

EHBO

Geen nood bij ongelukjes. Op Horse Event is een EHBO-post aanwezig. Wanneer eerste hulp nodig is meld je dan bij de EHBO-post of bij een Horse Event-medewerker bij één van de pistes, herkenbaar aan een keycord met naambadge en/of blauwe jas of t-shirt met opdruk ‘Academy Events’.

Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.