Bezoekers (5)

Voorzieningen

Honden

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Fotograferen

Tijdens Horse Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Betalingsmogelijkheden

Bij de kassa van Horse Event kun je contant of met pinpas betalen. Horse Event beschikt over een geldautomaat, er is een mogelijkheid om extra geld te pinnen bij de kassa. In de meeste stands kun je pinnen.

Lockers

Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen. De lockers hebben de afmetingen van H36 * B25 * D50 cm en zijn van een pincode voorzien. Er hoeft geen borg betaald te worden voor het huren van een locker. Op de dag van jouw bezoek reserveer je eenvoudig in de ochtend jouw locker via deze website. Gebruik hiervoor de eventcode 9876 in. De betaling geschiedt via iDEAL, PayPal of creditcard. De kosten zijn: 1 dag = 6,- euro | 2 dagen = 11,- euro | 3 dagen = 15,- euro

Catering

Op Horse Event zijn diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een lekkere lunch of een snelle hap uit de hand. Het aanbod is zeer divers zoals bijvoorbeeld ciabatta’s, focaccia’s, vers fruit en gezonde salades. Maar ook lekkere snacks zoals frietjes en hamburgers ontbreken niet.

EHBO

Geen nood bij ongelukjes. Op Horse Event is een EHBO-post aanwezig. Wanneer eerste hulp nodig is meld je dan bij de EHBO-post of bij een Horse Event-medewerker bij één van de pistes, herkenbaar aan een keycord met naambadge en/of blauwe jas of t-shirt met opdruk ‘Academy Events’.

Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event beperkt toegankelijk. Omdat niet alle paden verhard zijn, is een helpende hand van een begeleider gewenst. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er zijn minder validen toiletten op het terrein aanwezig.