Ondernemers piste (37)

Route

Locatie

Horse Event is op Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De locatie beschikt over een ruime parkeervoorziening met plaats voor meer dan 2.000 auto’s. Volg vanaf de N205 route ‘Bezoekers’ en volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

Adres:
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Met een mindervaliden parkeerkaart parkeer je nabij de hoofdingang. Volg de borden ‘P-bezoekers’ en leg je mindervaliden parkeerkaart goed zichtbaar onder de voorruit. Zonder mindervaliden parkeerkaart parkeer je op de reguliere parkeerplaats.

Fietsenstalling
Nabij de hoofdingang van Horse Event is een onbewaakte fietsenstalling aanwezig.

Brengen & Ophalen
Word je gebracht en opgehaald? Volg dan de route ‘Brengen & Ophalen’.

 

Route

Expo Haarlemmermeer is gelegen aan de N205 en uitstekend bereikbaar met de auto.

A4 vanuit Den Haag
Neem afslag Hoofddorp, volg de N201 richting Heemstede/Haarlem. Ga hier na 7,5 kilometer rechts richting Vijfhuizen de N205. Op de N205 kun je na 2,3 kilometer links afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volg je de eerste afslag links richting het parkeerterrein.

A9 vanuit Amsterdam
Neem de afslag Haarlem-Zuid, volg de N205 richting Hoofddorp-Heemstede-Lisse. Op de N205 na 4,5 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag richting het parkeerterrein.

Vanuit Haarlem/Heemstede
Volg de N201 richting Hoofddorp. Op de N201 dient u af te slaan richting Vijfhuizen de N205. De N205 2,3 kilometer volgen en hier links afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volg je de eerste afslag links richting het parkeerterrein.