fbpx

Meest veelzijdige Horse Event programma ooit

Het klinkt veelbelovend, maar we hebben echt het meest veelzijdige programma ooit voor je in petto op Horse Event. Door splitsing in twee weekenden, Horse Event Youth (10-11 september) en Horse Event Pro (17-18 september), kunnen we het programma namelijk nóg beter op maat samenstellen. Waar de jeugdige paardenfan tot nu toe vooral was aangewezen op de Jeugd Piste en de Paardenpraat Stage, zijn in het Youth-weekend nu ook de Sport Piste en de Recreatie Piste volledig afgestemd op de interesses van de jeugdige paardenfan. In het Pro-weekend worden voor fanatieke paardensporters en enthousiaste recreatieruiters de Instructie Piste en het Kennishuis als nieuwe onderdelen toegevoegd. Verder zijn er in het promodorp meer dan 100 stands met focus op Youth in het eerste weekend en op Pro in het tweede weekend.

 

WISSELENDE AREA’S PER WEEKEND

Horse Event Youth

Tijdens Horse Event Youth zorgen Shows met sprookjespaarden en spectaculaire stunts zorgen voor een adembenemend schouwspel in de SHOW PISTE. Er worden onder meer shows gegeven door Josh Clemens en zijn stuntteam, Delphine Boonkes en Showteam Honey & Beauty. Maar er is nog veel meer, Jesse Drent neemt je mee in de wereld van vrijheidsdressuur en het bitloos rijden. Rakker en zijn vriendjes zijn van de partij en ook Naomi en haar knappe haflinger Storm zijn te bewonderen.

 

Als ambitieuze jeugdruiter kun je je hart ophalen in de SPORT PISTE. Bekende nationale en internationale ruiters en amazones geven een kijkje in de keuken van de topsport. De grote disciplines zoals dressuur, eventing en springen komen aan bod, maar ook voor de wat onbekendere sporten zoals bijvoorbeeld Western Riding moet je in de Sport Piste zijn. Grote namen zoals Tineke Bartels, Britt Dekker, Bart Bax, Wesley Mulder en Alizée Froment delen hun kennis tijdens interessante demo’s.

 

De RECREATIE PISTE is tijdens Horse Event Youth het domein van bekende horsefluencers van dit moment. Zij laten je zien hoe je op een verantwoorde manier ‘lol met je knol’ kunt maken. Je zult er versteld van staan hoeveel leuke manieren er zijn om recreatief met je paard bezig te zijn en plezier te maken. Influencers als xmylittleponies, leanne_abigail, lifeasesmee, teamvandewouwdressage, lavitana.offical en nikki_dressage zullen aanwezig voor toffe demo’s. Ook Jesse Drent, Danielle van Mierlo en Bianca Schoenmakers zijn als leden van de Go Social familie van de partij in de Recreatie Piste!

 

Zeg je Britt Dekker, dan zeg PaardenpraatTV. Zeg je PaardenpraatTV, dan zeg je Britt Dekker. En natuurlijk hoort daar ook Esra de Ruiter bij. Zonder PAARDENPRAAT STAGE is Horse Event Youth natuurlijk niet compleet. Op dit gezellige podium worden de gehele dag door toffe Q&A’s gepresenteerd met Britt Dekker, Daniëlle van Mierlo, Esra de Ruiter en vele anderen.

 

Horse Event Pro

Het optimaal trainen van je paard, het oplossen van rijtechnische problemen, trainen aan de longeerlijn, het voorkomen van blessures en revalidatie van een sportpaard. Deze en nog veel meer onderwerpen worden behandeld in de INSTRUCTIE PISTE tijdens Horse Event.

 

Als paardensporter kun je je hart ophalen in de SPORT PISTE, waar nationale en internationale topruiters en toptrainers hun visie delen. Grote namen zoals Coby van Baalen, Dinja van Liere, Alizée Froment, Patrick Kittel, Bart Bax en Jack Ansems delen hun expertise tijdens interessante en leerzame clinics.

 

Voor elke discipline binnen de paardensport is er wat te doen op Horse Event. Zo ook voor de recreatieruiter, allrounder, hobbyruiter of degene die graag wat meer te weten willen komen over onderwerpen als trailerladen, houding en zit, paardenfotografie en grondwerk met je paard. In de RECREATIE PISTE vind je een breed scala aan shows en demo’s, zoals bijvoorbeeld van gedragsdeskundige Annemarie van der toorn, paardenfotograaf Eliane van Schaik en stuntman Josh Clemens.

 

Sommige thema’s behoeven net wat meer theoretische uitleg, daarvoor is het KENNISHUIS ingericht tijdens Horse Event Pro. Aan de hand van presentaties en filmpjes worden onderwerpen als huisvestiging, gedrag, voeding, gezondheid en fokkerij behandeld. Stel jouw vragen tijdens lezingen van experts als fokkerij-expert Hans van Tartwijk, flexchair-specialist Saskia Heijkants en wetenschappers Kathelijne Visser en Machteld van Dierendonck.

Partners:

Inschrijven nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van alle ins en outs en ontvang exclusieve aanbiedingen