1522e5e5-9643-4aa0-a768-031c777bd4e6
Bâche V Liberator HEADER

Horse Event vrijdag: ‘The white sensation’

Op vrijdagavond staat de Penny Piste volledig in het teken van ‘The white sensation’. In spetterend showblok met alleen maar schimmels wordt toegewerkt naar het moment waar duizenden enthousiaste paardenmeiden al maanden naar uit kijken: de showpremière van de witte PRE-hengst George, het nieuwe droompaard van Britt Dekker.

‘The white sensation’ wordt geopend door de Fransman Vincent Liberator, bekend van de paardenshow Appassionata, en van verschillende films waarin hij met zijn paarden acteerde. Voor deze gelegenheid geeft Vincent een spectaculaire show met zes schimmels in vrijheid. Hierna betreden diverse ‘mini-Georgjes’ de piste, van A- tot D-pony, wat ongetwijfeld tot vele oooh’s en aaaah’s zal leiden. Daarna betreedt Britt met de échte George de Penny Piste om in levende lijve te showen hoe mooi haar stoere oogappel is.

Op zaterdag begeleidt Britt haar Paardenpraat-collega Esra tijdens een clinic, en op zondag rijdt Britt zelf nogmaals met George. Dan geeft ze met haar trainer Tineke Bartels in de Sport-piste uitleg over de manier waarop zij trainen om hogerop te komen in de sport.

Er zijn voordelige avondkaarten (16.30 – 20.00 uur) te verkrijgen voor de vrijdagavond via de ticketshop. Kinderen betalen slechts € 20,- en krijgen ook nog een Penny/Paardenpraat goodiebag cadeau.