fbpx

De Leukste Stal van Nederland

Sta jij met jouw paard of pony op de Leukste Stal van Nederland? Geef jouw stal dan nu op voor deze verkiezing en maak samen met jouw stalgenoten kans op vrijkaartjes voor Horse Event 2022. 

 

Een fijne stal voor je paard is soms moeilijk te vinden. Het is vaak een combinatie van paardenwelzijn, faciliteiten, locatie en sfeer die een stal geschikt maakt of juist niet. Gelukkig zijn er vele pensionhouders in Nederland die weten hoe ze de juiste balans tussen deze aspecten kunnen vinden. Met de verkiezing ‘Leukste Stal van Nederland’ worden deze pensionhouders en hun pensiongasten extra in het zonnetje gezet. Dus, sta jij op een fantastische stal? Meld ‘jouw’ stal dan aan en maak kans op vrijkaarten voor Horse Event 2022 voor jou en je stalgenoten! 

 

Iedere stal op zijn eigen manier uniek

Sta jij op een stal midden in het bos met kilometers aan ruiterpaden om je heen? Of ben je een fanatieke wedstrijdruiter en heb je daarom gekozen voor een stal die regelmatig wedstrijden organiseert? Iedere stal is uniek op zijn eigen manier. Dat maakt deze verkiezing extra leuk en heel divers. De jury van de verkiezing heeft zin in deze uitdaging: “Door de verschillende wensen van paardeneigenaren is het op basis van faciliteiten moeilijk te stellen welke stal de leukste stal van Nederland is. Daarom horen we graag van de pensionklanten zelf wat zij zo leuk vinden aan hun stal. Is dat de sfeer en gezelligheid? Of wellicht het aantal activiteiten dat georganiseerd wordt? Wij zijn benieuwd.” 

 

Hoe kun je meedoen?

Maak een korte video of vlog van maximaal 3 minuten, waarin je laat zien waarom jij en je paard het zo leuk vinden op deze stal. Laat bijvoorbeeld de mooie rijbanen en weilanden zien, of neem ons mee naar de kantine waar jij en je stalgenoten vaak gezellig een drankje doen. Alles mag en creativiteit wordt beloond. Extra leuk is het om de video samen met je stalgenoten op te nemen.

 

Vervolgens stuur je de video (eventueel via WeTransfer) met je naam, de naam van de stal en het aantal stalgenoten dat je hebt, naar info@horse-event.nl én plaats je de video op social media met de hashtag: #leukstestalvannederland.

 

Hoe wordt de winnaar gekozen?

De 3 stallen met de leukste, meest originele video’s worden door ons genomineerd voor de titel ‘Leukste Stal van Nederland’. Deze video’s worden vervolgens op de Horse Event social media kanalen (Facebook en Instagram) gedeeld. De video die op ons kanaal de meeste reacties en likes krijgt wint uiteindelijk te titel. Ook de tweede en derde plaats worden op deze manier bepaalt. Spoor dus zeker je vrienden en kennissen aan om te reageren op jouw video als jouw video genomineerd is!

 

Wat kun je winnen?

De winnende stal ontvangt 20 vrijkaarten voor Horse Event 2022 (dag naar keuze). De stal die tweede wordt, ontvangt 10 vrijkaarten en de stal die uiteindelijk 3e wordt kan rekenen op 4 vrijkaarten.

Partners:

Inschrijven nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van alle ins en outs en ontvang exclusieve aanbiedingen