Bâche V Liberator HEADER

Vincent Liberator

De Franse Vincent Liberator zat al op paard voordat hij kon lopen. Toen hij veertien was trainde hij zijn eigen paard. Paardrijden is een passie dat is gegroeid door de jaren heen. De jonge student, die zichzelf alles heeft aangeleerd, heeft een jaar meegewerkt op een stal in Chantilly. Daarna begon hij zijn carrière als artiest.

Sinds 2001 heeft Vincent shows gegeven in oner andere Parijs, Avignon, Lyon en Montpellier. Ook mocht hij deelnemen aan het ruitergala “Appassionata”, en heeft hij in verschillende films gespeeld van de bekende Franse filmregisseur Alain Chabat.

​In 2007 mocht hij Mr. Lucien Gruss vervangen op het gala Equisud in Montpellier. Dit was erg spannend omdat dit pas kort van tevoren werd geregeld, en Vincent bijna geen tijd had om zijn show voor te bereiden.

Omdat dit zo’n succes was mocht hij een paar maanden later samen met Lucien Gruss een show geven op een ander Gala.

In juni 2008 heeft hij voor France Galop een show gegeven op de renbaan van Chantilly. Het één uur durende optreden bestond uit 30 paarden en 45 ruiters, voor 25.000 bezoekers. Sinds 2009 is Vincent organisator van “Feria of the horse of Méjanes”, waar hij veel shows met meer dan 80 paarden voortbrengt.

Vincent Liberator is inmiddels een erkende showman door heel Europa.

Vincent Liberator is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag.