Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Manege Klein Oever

Manege Klein Oever beschikt over een prachtige locatie gelegen in Balkburg. De manege heeft een groot aantal paarden en pony’s die geschikt zijn voor de beginnende tot gevorderde ruiters, op recreatief en wedstrijd niveau.

Er is een heleboel te doen op de manege zoals instructie, FNRS-wedstrijden, ponykampen, schoolkampen, catering en een partycentrum waar je bijvoorbeeld je bruiloft kan vieren.

De manege biedt afwisselende lessen aan die passen bij het niveau van de groep. Het is mogelijk om buitenritten te maken door de prachtige omgeving, en in bijna alle vakanties worden er ponykampen georganiseerd.

De FNRS-wedstrijden zijn voor bijna iedereen toegankelijk omdat er voor elke ruiter een passend rijniveau is. Aan een paar niveaus zijn ook theorietoetsen gekoppeld, zodat de ruiter niet alleen de praktijk leert, maar ook de theorie. Er zijn spring- en dressuurwedstrijden.

Naast de manege heeft Klein Oever ook nog een fokkerij. Uit de merries komen al meer dan 30 jaar internationale springpaarden, zoals bekende toppers Parkgraaf, Reestgraaf, Oevergraaf, Serville en natuurlijk Kroongravin.

Manege Klein Oever is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag.