Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Lisanne Thomas

Lisanne Thomas is al bijna twintig jaar werkzaam als instructeur en trainer bij haar bedrijf Indigo Horsetraining in Zuid-Limburg. Ook is ze KNHS-jurylid voor de disciplines Dressuur en Working Equitation.

Lisannes werkwijze is gebaseerd op de combinatie tussen de klassieke rijkunst en de moderne, wetenschappelijke inzichten, samen met natuurlijk leiderschap en lichaamstaal. Ze is gespecialiseerd in houding en zit, trailerladen, revalidatietraining en biomechanica.Als gediplomeerd en erkend trainer en instructrice in de klassieke dressuur en natuurlijke communicatie is ze daarnaast werkzaam als auteur van paardenboeken over paardvriendelijke trainingsmethoden en welzijn.

In 2014 heeft zij een CRKBO-geregistreerde instructeursopleiding opgezet op basis van de klassieke dressuur en natuurlijke communicatie. De opleiding omvat een breed spectrum aan theoretische en praktische vakken en leidt leerlingen op in kleine groepen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor elke combinatie. Respect voor het paard, een brede theoretische basis en oog voor gezond lichaamsgebruik en verantwoorde trainingsopbouw vormen de uitgangspunten van de opleiding.

Lisanne is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag.