Foto6

Kessen – Moving Mounted Archery

KMMA is in 2017 opgericht met als doel meer bekendheid te creëren voor deze in Nederland nog tamelijk onbekende (paarden)sport. KMMA is begonnen in Amsterdam met enkele manege pony’s om mensen kennis te laten maken met deze ervaring, maar heeft ondertussen ook eigen paarden aan het team toegevoegd.

Door de verscheidenheid aan paarden is er voor iedereen een keuze en laat goed zien dat elk type paard het in zich kan hebben om een boogschietpaard te worden! Het boogschieten te paard is voor de ruitercombinatie die niet bang is om in galop te teugels los te laten en te focussen op het doel.

 

Uiteindelijk gaat het om teamwork tussen jou en je paard: het paard gaat, jij schiet en samen komen jullie tot het einde!

In twee jaar tijd is KMMA gegroeid tot een kleine familie met vaste lesklanten, volle beginnersclinics en regelmatig clinics op locatie in Nederland en België.

Uiteindelijk hoopt KMMA meer mensen door heel Nederland te inspireren tot het boogschieten te paard, met gezellige trainingen, postals en uiteindelijk een sterke afvaardiging uit Nederland tijdens internationale kampioenschappen!

Kessen – Moving Mounted Archery is aanwezig op vrijdag en zondag.