fbpx
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Coby van Baalen

Coby van Baalen is van alle markten thuis binnen de paardensport. Toen ze het paardenvirus te pakken kreeg, hield ze het niet bij één discipline. Ze heeft ervaring binnen het springen, mennen en natuurlijk de dressuur. Na haar huwelijk met Arie van Baalen specialiseerde ze zich in de dressuur. Daar behaalde ze uitstekende resultaten op nationaal, Europees en internationaal niveau met onder andere de gerenommeerde hengst Ferro.

 

Tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney behaalde ze individueel met Ferro een 5de plaats en met het team een zilveren medaille. Later behaalde ze met hem nog verschillende podiumplaatsen op nationale en internationale wedstrijden. Coby won in 2007 ook verschillende medailles met haar paard BCM Ojay DVB op onder andere Jumping Amsterdam en Outdoor Gelderland.

 

Momenteel runt Coby samen met haar dochter Marlies van Baalen de Dressuurstal van Baalen. Op deze stal trainen ze diverse paarden en helpen ze verschillende combinaties hogerop te komen in de paardensport.

 

17 september: Wat kun je verwachten van Coby van Baalen?

 

Coby geeft in het tweede weekend samen met enkele leerlingen een clinic. Tijdens de clinics krijg je uitleg over hun trainingsmethode en tips waar jij als ruiter mee verder kan.

 

 

Coby van Baalen