Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Anne Muller

Manege/pensionstal in Gassel is het bedrijf (met KPW keurmerk) van Anne Muller en haar dochter Maaike. Akasha verzorgt lessen, cursussen en de (post-) instructeurs opleiding  W.O.W./ Zitcoach. Anne heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd in bio-mechanica en het werk aan de zit van de ruiter. Anne schreef daarover het boek ‘Rijkunst, zit in de basis’ (4e druk 2018 Mediaboek). Elk project dat zij, naast haar geliefde werk als manege instructeur, oppakt zal steeds tot doel hebben: het leven van (manege) paarden makkelijker te maken.

Anne ontwikkelde samen met vele vrijwilligers en deskundigen modern digitaal onderwijsmateriaal waarin de nieuwste wetenschappelijke inzichten voor paardwelzijn verwerkt werden op een voor iedereen begrijpelijke manier. Zie www.lesboekenpaard.nl.
Nu is ze de drijvende kracht achter W.O.W! Rijden op een Beloning, het nieuwe boekdeel en de website www.paardwelzijnonderwerktijd.nl.  W.O.W. 10 punten voor paardwelzijnonderwerktijd heeft tot doel een ingewikkeld wetenschappelijk verhaal zo te vertellen dat iedereen er iets mee kan… ook de sportruiter!