fbpx

BELANGRIJK NIEUWS – deel 2: Horse Event Youth anticipeert op aanhoudende warmte

Dinsdag werden er al maatregelen gecommuniceerd waarmee Horse Event anticipeert op de verwachte hitte. Omdat de voorspelde temperaturen alleen maar verder oplopen, is de organisatie genoodzaakt om deze maatregelen verder aan te scherpen. Dit om het welzijn van mens en dier te waarborgen. 

 

De openingstijden van Horse Event Youth worden een extra uur vervroegd, het evenement opent zijn deuren om 7:30 en duurt tot 15:30 uur. Het programma wordt wat gecomprimeerd, diverse shows worden iets ingekort en enkele pauzes komen te vervallen. Daardoor kan het programma van de pistes binnen (Paddock en Showpiste) volledig in de koelere ochtend worden afgewerkt, en is het programma buiten (Recreatie Piste en Sport Piste) om 15:00 ten einde. Er komen geen programma-onderdelen te vervallen.

 

Het aangepaste programma en aanvullende informatie vind je op www.horse-event.nl. Download hieronder een geprinte versie van het aangepaste programma in pdf:

Show Piste (download het programma hier)

Sport Piste (download het programma hier)

Recreatie Piste (download het programma hier)

Proudhorses Stage (download het programma hier)

Gezondheidsplein (download het programma hier)

Paddock (download het programma hier)

 

Horse Event zorgt binnen voor windmachines, en er zijn gratis watertappunten. Na dit weekend lijken de extreme temperaturen af te nemen, deze maatregelen gelden vooralsnog dus niet voor Horse Event Pro (16 & 17 september).