fbpx
HE_Site Imke en Gijs

Academy Bartels

Organisator Horse Event

Organisator van Horse Event is Academy Bartels in Hooge Mierde. Academy Bartels is het familiebedrijf van de bekende dressuuramazones Tineke Bartels en Imke Schellekens-Bartels.

Evenementen
Academy Bartels Event Management is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van vernieuwende evenementen in de paarden- en dierenbranche. Met een team van negen medewerkers, en al meer dan veertig jaar ervaring in de evenementenbranche, werkt Academy Bartels vol passie aan zowel zakelijke- als publieksevenementen.  Deze evenementen worden georganiseerd op de eigen locatie ‘Landgoed Culitsrode’, maar ook op externe locaties zoals het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo en het evenemententerrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Andere evenementen
Naast Horse Event organiseert Academy Bartels onder meer Animal Event, Dutch Pet Conference & Awards en de prestigieuze paardenveilingen Excellent Dressage Sales. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

de website van Academy Bartels.

Contact organisator
Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over Horse Event? Neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier.