fbpx

De Paardenpartner – Stand nr. 72

Ervaar jij tijdens de training met je paard regelmatig frustraties omdat je paard niet doet wat je wilt?

Ben je bang dat je paard er vandoor schiet op onverwachte momenten?

Ervaar jij stress omdat het altijd lijkt alsof je paard geen interesse heeft in de training of niet vooruit te branden is?

En ontneemt dit jouw het plezier en de ontspanning dat je juist hoopt te vinden bij je paard?

Wat je ook doet en probeert, je ziet weinig blijvende verbetering…

 

Maar…

Dit kan anders! Zet vandaag nog de eerste stap om deze vicieuze cirkel te doorbreken.

 

We willen allemaal een relatie met onze paarden gebaseerd op vertrouwen. Een relatie waarbij je elkaar écht begrijpt. Een relatie waarin je plezier ervaart in de samenwerking. Of je nu wilt trainen met of zonder druk, met of zonder voerbeloning, we gaan samen op zoek naar die manier van werken die het beste past bij die van jou én je paard. Ik leer jou de signalen van je paard beter begrijpen. En ik leer je hoe je jouw vragen zo kunt stellen, dat je paard jou ook begrijpt. We doen dit altijd in kleine stapjes met voldoende herhaling zodat je hier direct zelfstandig mee aan de slag kunt.

 

In mijn lessen of trainingen maak ik gebruik van R+ en keuzevrijheid en dit combineer ik in de onderdelen loswerken, grondwerken, dubbele lange lijnen of rijden (Natural Horsemanship). Daarnaast werken we aan jouw lichaamstaal, energie, zelfbewustzijn en mindset: deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met het trainen van paarden en vormen de basis van jouw communicatie.

 

Wil je samenwerken? De Paardenpartner biedt 1:1 trajecten en trainingsprogramma’s op maat aan. Daarnaast is De Paardenpartner te boeken voor Horsemanshipdagen (clinics over paardengedrag incl een privéles voor de deelnemers). Zie hiervoor de website www.depaardenpartner.nl

 

 

Speciale Actie!

Schrijf je tussen zaterdag 14 en zondag 22 september in voor een kennismakingsles van slechts €25,- en krijg 3 maanden gratis toegang tot de online community. Toegang tot de online community is maandelijks inbegrepen in de 1:1 trajecten en kan los verkregen worden voor 12,99 per maand, 32,50 per 3 maanden of 64,95 per half jaar.

 

In de online community komen er elke 2 weken video’s online om zelfstandig thuis te kunnen oefenen, kunnen eigen (korte) video’s geüpload worden om feedback te ontvangen van De Paardenpartner, kun je netwerken en samen leren met mede-paardenliefhebbers en maandelijks al je vragen stellen in de live Q&A’s.

 

Exclusief voor leden van de community: het is ook mogelijk om online consults  of lessen met de Paardenpartner te boeken (via chat, telefoon of live videocall).

 

In de toekomst kun je in de community ook terecht voor online cursussen, trainingen en masterclasses.

 

Contact De Paardenpartner Samosstraat 44 1060 TA Amsterdam 06-16998456 lisa@depaardenpartner.nl www.depaardenpartner.nl