fbpx

Annebeth Kubbe & Allan Laudrup

Allan komt uit Denemarken en heeft in Duitsland de opleiding tot dressuur coach (BERIDER) gevolgd. In 2017 is Annebeth voor 4 jaar naar Denemarken verhuist voor de voltige sport en in 2019 is deze samenwerking begonnen toen Annebeth haar paard Evermore R kocht. Allan begon hier zijn longeercarrière en al snel hoorde hij bij de beste longeurs van de wereld. Afgelopen Europees kampioenschap zijn Evermore en Allan zelfs 2e geworden! Als drietal zijn Allan en Annebeth 8e geworden. In de voltige sport wordt het paard los gejureerd van de voltigeur, waarna de punten bij elkaar opgesteld worden. Samen zijn zij 3-voudig Nederlands kampioen en 5e op de wereldbekerfinale.

 

Allan en Annebeth zijn trots op de passie voor voltige en longeren die zij op horse-event mogen voortdragen aan een groot publiek. Voor hen is het belangrijk dat je goed naar je paard luistert en hem geeft wat hij nodig heeft. Ze geloven dat als je paard gelukkig is, je meer uit de trainingen kunt halen en hij op de wedstrijden op zijn best kunt presteren. Wederzijdse communicatie is hier de key tot succes.

 

 

Wat kun je verwachten van Annebeth en Allan?

 

Op de zondag van Horse Event Pro verzorgen Annebeth en Allan een show waarop zij acrobatiek te paard, op het hoogste niveau laten zien.